Innovation Skåne
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

33-listan 2016 Malmö – möt oss där

2016-03-09 @ 17:00 - 21:00

33-listan 2016

Ses vi på kalaset på Media Evolution den 9/3? Dags för våra vänner på Acconeer, Sensative och Nattaro Labs att tävla i årets 33-listan och vi kommer vara där och heja på dem! Anmäl dig du med så blir det festligare!
Visste du att grundarna till Nattaro Labs, som hittar och bekämpar vägglöss, träffades hos oss år 2010 och byggde på idén i en projektsatsning ledd av Marianne Larsson? Läs mer om det på nattarolabs.se 

Flera av våra mest framgångsrika svenska storföretag startades en gång kring olika tekniska innovationer. På senare år har företag som Skype och Spotify stärkt Sverige som innovationsland. Men vilka är dagens nya teknikbolag som har potential att bli morgondagens börsjättar? För att ta reda på det har tidningarna Affärsvärlden och Ny Teknik skapat vad de anser vara den viktigaste listan just nu: “Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag“.

Den 9 mars är det dags att avslöja vilka av de nominerade startupsen i Skåne som placerat sig på årets 33-lista. Välkommen till en spännande kväll på Media Evolution City där du också kan träffa affärsrådgivare från oss på Innovation Skåne!

Venue

Media Evolution City
Stora Varvsgatan 6
Malmö, 21119 Sweden
+ Google Map
Website:
http://mediaevolution.se